AUTOMATIEK DE MARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 226 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Automatiek de Markt. Meer weten? Ontdek meer

13 jan 2023 om 20:28 De varkenshaas is uitstekend. Deze keer door omstandigheden de schnitzel, ook prima. Zeker voor de schappelijke prijs.
8 jan 2023 om 3:44 Nooit binnengekomen wil m’n geld terug
4 jan 2023 om 20:24 Patat was erg zout en saus ontbrak bij de doner... Verschil tussen normale en jumbo doner ook minimaal. Ach ja, zijn ergere dingen moet je maar denken
12 dec 2022 om 21:41 Goed service eten nog steeds warm.
6 dec 2022 om 20:17 Het eten was erg lekker We zijn netjes gebelt over de milkshake machine die net schoongemaakt was en aan het opstarten was dat het iets langer kon duren of iets anders als optie. Zeer tevreden verder
21 nov 2022 om 20:20 Eten was goed te doen. Wat ik mij wel afvraag, wat is er gebeurt met de magnum ijsbak. Is deze een keer ontdooit geweest en weer ingevroren?
1 nov 2022 om 21:00 Helaas een incomplete bestelling gekregen Na 2x bellen kwamen ze de rest leveren, helaas was de haas(zonder sate) toen al koud. Bezorger verontschuldigde zich netjes, helaas heb ik daar geen eten voor terug
16 sep 2022 om 17:16 Heel goede service . Eten warm . Zou zo weer bestellen. Aardig bezorger.
9 sep 2022 om 23:53 Wat je mag verwachten van een automatiek, voor herhaling vatbaar
28 aug 2022 om 13:16 Snelle bezorging, aardige jongeman, de patat was goed maar de kipburger van €4 was wel erg karig. Beetje sla en een slappe kipburger, die was echt niet lekker helaas.
19 aug 2022 om 17:20 Bezorging was optimaal alleen heb ik voor het eerst veel kraakbeen in mijn doner gehad. Helaas maar verlopig geen bestelling meer
15 aug 2022 om 21:14 Vriendelijke bezorger en precies op tijd. De sate was heerlijk, de hamburger wel erg ver doorgebakken. Zonde. Hij was erg droog.